Weekblog 68

Week 1 2021

Hallo eerste week van januari en hallo eerst officiรซle week van 2021! Zijn er al veel veranderingen? Nee. Dat niet.

Ik heb voor mezelf een beslissing gemaakt die dit jaar nog wel eens volledig om zou kunnen gooien, maar het is allemaal maar de vraag of het door kan gaan. Wat het is? Hmm, nee dat ga ik nog niet verklappen. Wellicht als meer duidelijk is! (Lekker he, zoโ€™n cliffhanger?)

Ik ben voor dit jaar wel weer op zoek naar een nieuwe baan, dus mocht je dit lezen en iets weten; laat het me alsjeblieft weten! ๐Ÿ™‚

Deze week was weer eens, met dank aan de sponsor Covid die ik liever kwijt raak maar okay, behoorlijk saai. Vrij weinig actie. Wel wil ik deze fantastische outfit met jullie delen. En ja, ik ben inderdaad zo de deur uit gegaan.

Zaterdagavond heb ik met mensen van over de hele wereld een videogesprek gehad, wat ontzettend leuk en gezellig was! Zo gezellig, dat ik mijn punten voor WIDM ben vergeten in te zetten. Wie denk jij dat het is?

Zondag vierde mโ€™n nichtje haar 16e verjaardag met een โ€˜โ€™drive thruโ€™โ€™ en natuurlijk moest de familie Knots daar een in style aankomen. Inclusief pipo de clown en mamaloe! Het was een geweldig concert, al zeg ik het zelf. Videobeelden hebben we niet, in verband met copyright MAAR deze fotoโ€™s zijn natuurlijk al geweldig.

Verder is EIN-DE-LIJK mijn boek binnen, waar ik 7 weken op heb mogen wachten (ja, ik ben echt volwassen).

Ja. Dat was het. Tot volgende week?

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 67

04/01/2021

Weekblog 69

18/01/2021