Weekblog 69

Week 2 2021

Hallo en leuk dat je weer een nieuwe weekblog leest! Het is inmiddels week 2 van januari en we zitten nog steeds in lockdown! Wat een feest!

Ik heb het vorige week gehad over een beslissing die mijn jaar nog wel eens volledig zou kunnen veranderen en nee, ik ga er deze week nog niet dieper op in, haha! Wie weet volgende week! Ik moet nog even wat dingetjes zwart op wit krijgen en zeker weten voor ik dingen ga delen.

Ik ben nog op zoek naar een nieuwe baan, dus mocht je dit lezen en iets weten; laat het me alsjeblieft weten! 🙂

Deze week was weer eens, met dank aan de sponsor Covid die ik liever kwijt raak maar okay, behoorlijk saai. Vrij weinig actie. Echter zijn deze week wel de maatregelen doorgetrokken voor een langere tijd en wordt het nog even langer doorbijten.

Ik heb wel weer heerlijk opgepast op mijn 2 kleine vrienden en deze foto moet ik natuurlijk even delen; onze Noah als een spookje!

Zoals iedereen wel heeft gemerkt, heeft het dit weekend gesneeuwd. Heb ik iets bijzonders er mee gedaan? Nee. Dat niet. Ik heb een rondje gelopen met onze over enthousiaste labrador Dunya die vol op genoot van de sneeuw.

Verder heb ik eindelijk de kracht gevonden om Temptation Island: Love or Leave verder te kijken en ik ben eindelijk bij. Deze versie is net als de Amerikaanse Tempa en ik vind het heerlijk!

Daarnaast hebben we natuurlijk nog Wie Is De Mol? Mijn mol zit er nog in. De jouwe ook?

Ik ben werkende aan mijn blog op dit moment, op zoek naar dingen om over te schrijven en ik zit er over na te denken om de blog volledig opnieuw te stylen. Maar wanneer ik dit allemaal in gang kan zetten, is de vraag.

En ja… Deze week heb ik niet heel veel meer gedaan. Sorry…

Tot volgende week?

Liefs Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 68

11/01/2021

Weekblog 70

25/01/2021