Weekblog 70

Week 3 2021

Hoi! Hoe is het bij jou in lockdown? Houd je je netjes aan de avondklok die deze week is in gegaan? Houd je de boel bij jou in de stad / in het dorp heel? Goed zo! Wat een achterlijke mensen hebben we toch in dit land. Ik word er verdrietig van.

Ik heb het in mijn afgelopen 2 blogs gehad over een beslissing die mijn jaar nog wel eens volledig zou kunnen veranderen. Ik ga zal deze week nog een hint met jullie delen: Het heeft te maken met EF (Education First). Ik zal via hun naar een locatie gaan waar Engels wordt gesproken en ik zal daar (hopelijk) in september 4 weken lang Engels gaan volgen. Ook zal ik in een gastgezin verblijven, waardoor het hopelijk allemaal nog sneller gaat!

Ik houd de bestemming tΓ³ch nog heel even β€˜geheim’. Een aantal mensen weten het al, maar het voelt toch gek om in deze tijd het zo uit te spreken. Vooral omdat covid natuurlijk nog roet in het eten kan gaan gooien. Geloof me, daar ben ik me van bewust! Gelukkig is het allemaal flexibel en mag ik naar een andere locatie, mijn trip verplaatsen of kan ik mijn geld terug krijgen als covid toch besluit nog even haar wereldtour te verlengen. Waar denk jij dat mijn reis naar toe gaat?

Deze week.. Ja, uiteraard niet heel veel beleefd. Ik heb opgepast op mijn kleine vriendjes, ik heb een Meiden Magazine gekocht voor een poster van Owen Joyner die ik waarschijnlijk niet ga ophangen maar wel gewoon wilde hebben en ik heb veel met Dunya geknuffeld!

Als klap op de vuurpijl werd vaderlief dit weekend 55! Ik heb de woonkamer stiekem versierd als verassing!

We hebben zondagmiddag ook nog een kleine speurtocht gedaan!

Daarnaast ben ik nog steeds op zoek naar een nieuwe baan, dus mocht je dit lezen en iets weten; laat het me alsjeblieft weten! πŸ™‚

OH! En ik ben begonnen met de Netflix serie ‘Fate’ dat gebaseerd is op Winx Club. Het is zΓ³ gaaf! Ik ben er inmiddels al doorheen maar het is zeker de moeite waard (en maar 6 afleveringen dus go for it!).

Tot volgende week?

Liefs Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 69

18/01/2021

Weekblog 71

01/02/2021