Weekblog 71

Week 4 2021

Hallo daar ben ik weer! Het is weer tijd voor een nieuwe weekblog en deze keer is week nummer 4 van 2021 aan de beurt.

Week nummer 4 was de week dat ik heerlijk croissantjes heb gebakken met mijn twee grote vrienden Noah en Luca. Helaas heb ik hier geen foto’s van, maar leuk en lekker was het zeker!

Ook was dit de eerste keer in lockdown dat ik de dokterspost bezocht. Hele bizarre ervaring op deze manier. Geen zorgen; het is allemaal niks ernstigs. Maar ik wilde gewoon even delen dat dit een bizarre situarie was haha.

Daarnaast ook nog een heel tof feitje; zoals de meeste wel weten ga ik (graag) mee als leiding op zomerkamp. Afgelopen woensdag was hiervan de inschrijving. Normaal wordt deze gedaan in Rijnsburg en met wat leiding erbij maar door de corona werd dit online gedaan. Daarnaast was er een livestream te zien met leden van het kernteam die een soort podcast deden waarin vragen gesteld en beantwoord werden. Onze mooiste dromen kwamen uit; we zaten binnen no time vol!!! Er is zelfs op dit een wachtlijst (wat dubbel is want het liefst nemen we iedereen mee natuurlijk. Maar hier wordt aangewerkt dus fingers crossed).

Nu heb ik de afgelopen weekblogs een klein beetje prijsgegeven dat ik weer eens plannen had. En ja, in deze weekblog ga ik vertellen wat dat is! Ik heb namelijk gewoon weer gekke plannen:
Het is namelijk de planning dat, mocht alles goed gaan en mocht covid het toelaten, dan zal ik in september voor 4 weken naar Hawai’i vertrekken met EF om mijn Engels een niveau omhoog te brengen en hier een officieel certificaat voor te krijgen.

Ja, ik ben me er van bewust dat we in een pandemie zitten. Hier zijn ook de nodige maatregelen voor getroffen en ik realiseer me dat er een kans is dat ook dit niet door gaat. Maar ik ga er toch voor en ik zie wel hoe het loopt. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in! Binnenkort zal ik een aparte blog delen over hoe het nou allemaal zit en wat het precies inhoudt! Dus stay tuned! πŸ™‚

En verder heb ik gewoon weer veel thuis gezeten. En eigenlijk niet zo heel veel gedaan. Maar goed, dat komt wel weer. En ik kijk er naar uit.

Tot volgende week?

Liefs Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 70

25/01/2021

Weekblog 72

08/02/2021