Weekblog 72

Week 5 2021

Hoi en welkom bij weekblog nummero 72! Jeetje, wat gaat dat snel! Trek je het nog een beetje in de lockdown? Ben je ’s avonds op tijd binnen? Of voel je je net als ik badass wanneer je na 9u buiten loopt om de hond uit te laten of wanneer je laat uit werk komt? Ik blijf het zeggen, maar wat een bizarre tijden zijn dit.

Vanaf volgende week gaan de scholen weer open, maar dat betekent dat ik tot die tijd nog veel tijd met mijn twee boefjes heb. Ondanks dat ik helemaal gesloopt ben na een dag oppassen, het is toch altijd wel weer fijn.

Deze week is een bestelling van me binnengekomen waar ik toch even een foto van moet delen want dit is toch té leuk???

Daarnaast was dit de week dat de temperaturen behoorlijk naar beneden gingen. Van alleen kou zijn we naar een winters landschap gegaan. Ondanks dat ik niet heel veel met sneeuw heb, vond onze lieve Dunya het fantastisch en wil ik deze prachtplaatjes graag met jullie delen.

Zondagmiddag kwam Maaike langs en hebben we een High School Musical marathon gehouden en natuurlijk ouderwets bijgekletst!

En hoe saai het ook is; dat was alweer mijn week. Wie weet brengt volgende week meer spanning en sensatie dus… Tot volgende week?

Liefs Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 71

01/02/2021

Weekblog 73

15/02/2021