Weekblog 75

Week 8 2021

Hoi en welkom bij mijn blog over de laatste week van februari in 2021. Voor mijn idee was februari in één week voorbij, maar goed.

Het was een week met wat verandering maar ook een week waar tegelijkertijd eigenlijk vrij weinig gebeurde. Ik ben namelijk naar het ziekenhuis geweest voor een echo om op zoek te gaan naar de oorzaak van de pijn. Uiteindelijk kwam eruit dat een cyste was geklapt en dat ik daardoor het weekend hiervoor zoveel pijn heb gehad. We gaan nog op zoek naar de reden voor de reden van de hoeveelheid pijn die ik bijna elke week heb.

Deze week mijn laatste dag (ja, één dag want meer werd ik niet ingeroosterd) bij het Kruidvat gewerkt. Gelukkig werkte ik met hele fijne collega’s die dag. Verder was het me vooral voorbereiden op mijn proefdag bij ’t Vishuysch in Haarlem. De tent is van bekenden, dus de avond van te voren daar nog even langs om alles kort te sluiten.

Eerlijk is eerlijk; het was pittig maar ook ontzettend gezellig. Ik kijk er naar uit om weer te werken dus dat is positief, toch? De lucht uit m’n haar en van m’n handen krijgen is een ander verhaal, maar dat komt vast ook wel goed!

Zaterdagochtend ging de wekker vroeg en was het tijd voor een rondje skeeleren met Marilijn en Marijke. We hebben lammetjes gezien op onze tocht en hebben een bakkie gehaald bij de Mac. Van Katwijk naar Wassenaar, van Wassenaar naar Leiden, van Leiden naar Rijnsburg en van Rijnsburg terug naar huis. Het was een lekker rondje!

’s Avonds stond er weer een zoommeeting met mensen van over de hele wereld op het programma en eigenlijk heb ik maar één foto gemaakt en toen was meer dan de helft helaas al offline maar goed. Het was ontzettend gezellig en ik heb enorm gelachen!

Zondag lekker een bakkie gedaan bij zuslief, Ajax tegen PSV gelijk zien spelen (wat een gruwel van een wedstrijd was maar goed, gestolen punten zijn ook punten) en een beetje serie gekeken. Het was heerlijk in het zonnetje dus ik heb ook nog heerlijk een ommetje gemaakt met wat muziek op. Niet heel bijzonder, maar wel chill.

En ja. Dit was alweer mijn week. Ik hoop volgende week weer wat spannendere dingen met jullie te kunnen delen, maar voor nu is dit het. Tot volgende week?

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 74

22/02/2021

Weekblog 76

08/03/2021