Weekblog 76

Week 9 2021

Hoi! Leuk dat je weer een nieuwe blog leest en welkom bij deze blog van de eerste week van maart!

Heerlijk opgepast op m’n favoriete boys en dinsdagmiddag zelfs nog heerlijk met Noah naar de speeltuin bij de Westerheide in Rijnsburg geweest. Dinsdagavond ook nog met vriendinnen 20km geskeelerd! Was ik gesloopt? Absoluut. Maar het was erg gezellig!

Dit was ook de week dat ik officieel afscheid kon nemen van het Kruidvat. Alhoewel… Ik was al uit de groepsapp gegooid voor ik ook maar iets kon zeggen. En het enige wat ik als appje kreeg was de vraag wanneer ik mijn kleding in kwam leveren.

Nu weten de meeste mensen om me heen wel dat het allemaal niet altijd even leuk was op werk, maar dit vond ik toch wel erg jammer. Toen ik 2 weken in dienst was, kreeg ik de voordeursleutel in m’n handen gedrukt en zocht ik het maar uit met de avondshift en zo ging het wel met meer. Ik vind het niet erg om in het diepe gegooid te worden, maar dit was niet de juiste manier. Ik heb meer dan 80% maar zelf uit moeten zoeken en kreeg dan een hap gezeik over me heen als het niet goed was… Zonder verbeter punten. Maar goed, het is nu allemaal verleden tijd. Ik heb geen zin om er meer tijd en energie in te stoppen. Ze hebben ook mijn vakantie-uren ingezet de laatste weken, zodat ze die niet hoefde uit te betalen maar me ook niet meer in hoefde te roosteren. Zonder mijn toestemming. Ook dat vond ik mijn tijd en energie niet meer waard, maar zie dit alsjeblieft wel als een waarschuwing om niet bij dit bedrijf te werk te gaan…

Daarnaast ook officieel begonnen bij het Vishuysch in Haarlem. Twee leuke (en wat drukke) dagen gehad en ik kijk gewoon uit naar volgende week! Is het mijn droombaan wat ik de rest van m’n leven zou willen doen? Nee. Dat niet. Maar ik vind het oprecht zo gezellig en de dag vliegt voorbij. Ik blijf hier voorlopig nog wel zitten!

Zaterdag weer een rondje geskeelerd met die meiden, het viel met de wind en de kou wat tegen maar een warme chocomelk (of koffie, wat die meiden hadden) van de McDonalds hielp wel een beetje. Ik kijk alweer uit naar onze volgende ronde!

Verder het weekend lekker rustig aan gedaan, beetje films gekeken. Wel nog een bakkie gedaan in Rijnsburg in de kou, maar het verder dus lekker rustig gehouden.

Volgende week weer lekker aan de bak! En geloof het of niet; ik heb er zin in!

Tot volgende week?!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 75

01/03/2021

Weekblog 77

15/03/2021