Weekblog 78

Week 11 2021

Hoi! En welkom bij opnieuw een van mijn saaiste en waarschijnlijk kortste blog tot nu toe. Waarom? Omdat ik helaas afgelopen woensdag ook positief teste op corona en dus sindsdien in zelfisolatie zit.

De klachten? Die vallen in mijn geval gelukkig mee. Ik heb vooral enorme hoofdpijn scheuten en ben heel verkouden. Daarnaast ben ik heel erg moe. De hele tijd. Na alleen de trap op en/of af, heb ik al dik een kwartier nodig om bij te komen. Na wat stomen merk ik wel dat ik vooruit ga gelukkig! Vaders heeft het iets zwaarder, door voornamelijk koorts. Maar met dank aan de huisarts lijkt hij ook vooruitgang te boeken!

Wel heel lief; ik heb van verschillende vrienden kaartjes gekregen en van m’n vriendengroep kreeg ik een corona overlevingspakket! Leuk met theetjes, puzzelboekje, magazines, do-it-yourself dingetjes, een heerlijke smoothie en allerlei lekkers! Heel blij mee!

Ook van werk een klein pakketje gekregen, voornamelijk met lekkers. En bijna elke dag hangt er wel ineens een tasje aan de deur met iets uit de winkel. Ook de familie is erg lief met maaltijden en soep brengen. Aangezien koken en in de keuken staan heel veel moeite en energie kosten, ben ik hier wel heel erg blij mee!

Inmiddels lig ik al bijna de hele week met mijn deken en kussen beneden op de bank om Dunya niet de hele dag alleen te laten. Die vindt het wel gezellig (al heb ik het idee dat ze me ook af en toe erg zat is).

Zondagavond helaas andere (lees: menstruatie) klachten bovenop alles gekregen. De pijn was weer eens niet te handelen en zodra ik corona klacht vrij ben, moet ik me ook weer melden bij de huisarts voor nieuw onderzoek. J i p p i e. Tot een uur of half 5 ’s maandagochtend hield de pijn aan dus een beste nacht en een goed begin van week 12 was het zeker niet. Dus hier een mooie foto van mij (met snapchat filter zodat ik er nog een soort van levendig uit zie) die het even allemaal niet meer wist.

Ja. Dit was het. Meer heb ik gewoon niet te vertellen. Ik hoop heel erg dat ik volgende week de deur weer uit kan en mag… Duim je met me mee?

Stay safe!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 77

15/03/2021

Weekblog 79

29/03/2021