Weekblog 79

Week 12 2021

Hoi! En welkom bij hopelijk de laatste saaie blog! Want zoals het er nu naar uit ziet, kan ik volgende week EIN-DE-LIJK weer werken! Maandag / dinsdag eigenlijk de laatste kuchjes en loopneuzen dus ik was helemaal klaar om weer van start te gaan! Maar toen kwam de pechvogel in mij weer eens om een hoekje kijken. Ik wilde dinsdagavond nog een laatste keer stomen met Vicks Vapo en heet (kokend) water. Maar in plaats van de waterkoker mee te nemen naar de teil, wat ik eigenlijk normaal wel altijd doe, zat ik in gedachten en heb ik de teil met water in de keuken gevuld. Ik liep richting de tafel, gleed weg en liet zo de teil met (kokend) water over mijn middel naar beneden vallen. Ja… Ik zal je de details besparen maar ik denk niet dat ik ooit zo hard gegild heb in mijn leven. Eerste en tweede graads brandwonden met een aantal blaren en open plekken zijn dan ook het resultaat… We gaan lekker dus.

Hier ging het nog goed met stomen, maar goh wat zien we er uit!

Hierdoor zat werken er deze week dus nog even niet in. Huisartsen post gebeld want ja, het gebeurde ’s avonds, daarna mijn eigen huisarts gebeld waar ik mocht langskomen, brandwondencentrum werd erover gecontacteerd. Het was weer een hele ervaring, maar het was er ook één die ik liever niet had gehad. Ah fijn. En door!

De rest van de week verliep hierdoor rustig. Vaders knapte langzaam (eindelijk!) op van de corona, maar de wandelingetjes met de hond waren nog steeds van mij. Er zat met dan aan de brandwonden natuurlijk geen tempo in, maar Dunya vond het wel lekker dat haar rondjes ineens dubbel zo lang duurde.

Zaterdag was er weer een online conventie, maar doordat ik 3 weken thuis had gezeten, en dus 3 weken niet had gewerkt, en dus niet zo’n best salaris had (Pls doneer aan het Tessa fonds hahaha!), zat er voor mij eigenlijk geen videocall in deze keer. Nu deden ze een loterij en ik had wel een aantal loodjes gekocht en; ja hoor! Ik mocht videobellen met Freddie Thorp. Hij speelt in de nieuwe Netflix serie Fate: The Winx Saga als Riven. Een personage dat in de tekenfilm serie al één van mijn favorieten was! Hij was super aardig en we hadden een heel chill gesprek eigenlijk!

Verder heb ik weer een Netflix tipje! ‘A Week Away’ staat nu op Netflix en is zeker een aanrader! Het gaat over William aka Will, die op jonge leeftijd zijn ouders is kwijt geraakt en hierdoor van tehuis naar tehuis ging. Met de jaren wordt hij steeds rebelser, tot de laatste druppel. Dan krijgt hij twee opties: Of naar de jeugdgevangenis of mee naar een zomerkamp. Die keuze is snel gemaakt en hij gaat mee naar het kamp, om er daar achter te komen dat het een Christelijk kamp is. Al snel vindt hij op verschillende vlakken de liefde, ontstaan er nieuwe vriendschappen en worden belangrijke dingen besproken. Het is een beetje Camp Rock meets High School Musical achtig, maar dan anders. Echt een aanrader!

En ja. Dit was het dan alweer. Ik hoop dat ik, nu ik de deur weer uit mag, ik weer leukere blogjes kan plaatsen!

Tot volgende week!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 78

22/03/2021

Weekblog 80

05/04/2021