Weekblog 80

Week 13 2021

Hoi! En welkom bij de eerste ik-zit-niet-meer-in-zelf-isolatie-blog! Langzaam maar zeker lijkt het er op dat ik weer aardig de oude begin te worden. Ik heb qua nasleep alleen veel last van vermoeidheid en zeker met de lange dagen die ik maak op werk, valt het me wat zwaar. Al moet ik zeggen dat het ook wel heel fijn was om weer op werk te zijn. Sowieso om het huis weer uit te zijn, maar ik heb het ontzettend naar mijn zin op werk. Deze week van maandag tot donderdag gewerkt en ik was vrijdag ook helemaal total los.

Vrijdag eindelijk een paar dingetjes gehaald die ik al weken nodig had, maar ja.. Corona. En ’s middags naar zuslief gegaan om daar uiteindelijk ’s avonds te eten. Heerlijk weer met m’n neefjes kunnen knuffelen en dansen door de kamer. Nadat de kids naar bed waren, nog even chill tv gekeken en daarna lekker naar huis en m’n bedje opgezocht.

Zaterdagochtend met hondjelief via het nieuwe fietspad (nou ja, er naast) naar Katwijk aan zee gelopen om even een bakkie te doen bij opa en oma. De terug weg viel wat tegen… Maar goed. Daarna door naar de juwelier om een 2e gaatje te laten schieten en daarna door naar Linda, die haar verjaardag vierde. Het was weer erg gezellig!

Zondag was het eerste paasdag en heb ik eerst een paasdienst gekeken en daarna kwam de rest van het gezin langs voor een paasbrunch en gewoon een gezellige dag. Ik heb in chocolade eieren een toetje gemaakt met ijs en Baileys; zeker iets om een keer te proberen. ’s Avonds weer (ja, alweer!) de film ‘A Week Away’ op Netflix gekeken. Nogmaals: Een aanrader!

OH!!! En ik heb eindelijk m’n Julie And The Phantoms gerelateerde trui binnen! Heel blij mee!!

Ja. Dat was mijn week alweer. Tot volgende week?

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 79

29/03/2021

Weekblog 81

12/04/2021