Weekblog 81

Week 14 2021

Ja hallo! Daar ben ik weer met een nieuwe weekblog. Heb ik al meer te vertellen hier nu ik weer aan het werk ben? Nee, dat dan weer niet maar we blijven gewoon doodleuk doorgaan!

Maandag was 2e paasdag en was de winkel sowieso dicht, dus het was lekker een lang weekend. Ik heb eigenlijk vrij weinig gedaan maandag. ’s Avonds kwam Lisa en heb ik haar zo ver gekregen om Julie and the Phantoms met me te kijken (nogmaals: absolute aanrader!! Echt een hele leuke serie!). Het was een succes en we kijken binnenkort samen verder!

Toen kwam m’n tweede echte werkweek, van dinsdag tot vrijdag. Het zijn lange dagen, maar ja; nog steeds naar m’n zin. Ik leer elke dag weer wat nieuws en ik heb het idee dat het ook echt goed gaat. Het contact met de klanten is over het algemeen heel leuk en ik heb zin om weer een weekje te werken!

Dit weekend had ik eigenlijk wel wat plannen, maar mijn lichaam vond dat geen goed idee. Ik had een kleine nasleep van mijn corona en kon amper de trap op en af zonder helemaal bek af te zijn. Het gevoel van deze vermoeidheid is totaal niet te omschrijven en gewoon over het algemeen heel raar. Buiten rondjes met m’n hondje en even boodschappen te doen, ben ik dan ook maar braaf thuis gebleven.

Wel ben ik weer met een nieuwe serie begonnen (ja, je moet wat he?). De serie stond al een tijdje op mijn lijstje om te gaan kijken, maar ik heb het dit weekend eindelijk doorgezet: Manifest. Het gaat over een vliegtuig dat hevige turbilentie ervaart en wanneer ze landen, ze erachter komen dat ze 5,5 jaar weg zijn geweest ipv de paar uur die zij hebben ervaren. Daarna gebeuren steeds meer rare dingen en het is heel spannend en zit tot nu toe erg goed in elkaar. Ik ben weer eens fan!

Daarnaast wil ik even deze te leuke pins delen die ik dit weekend binnen heb gekregen. Ik vind ze ZO leuk!

Tot volgende week!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 80

05/04/2021

Weekblog 82

19/04/2021