Weekblog 82

Week 15 2021

Hello hello! Here we go again; tijd voor een nieuwe weekblog! Inmiddels zijn we (gelukkig) alweer 2 weken full time aan het werk. Ik merk aan alles in mijn lichaam dat de corona nog niet vertrokken is. Maar gelukkig ben ik over het algemeen alleen heel moe, dus dat is nog wel te overzien.

Maandag mocht ik uiteraard weer heerlijk oppassen op mijn vriendjes en daar hoort ook een kleine fotosessie met de jongste draak bij. En dan natuurlijk het liefst wanneer hij lekker op schoot kruipt om te knuffelen.

Verder ben ik op maandag bij een appartementje in Oegstgeest gaan kijken en later deze week kwam het verlossende woord; vanaf oktober 2021 ben ik Oegstgeest te vinden! Hoe wie wat waar zet ik liever niet online, maar mocht je hier meer over willen weten, dan kan/mag je me natuurlijk altijd een berichtje sturen!

Helaas deze week Ajax zien verliezen in de Europa league, maar daarintegen hebben ze wel (weer) de KNVB beker binnen kunnen slepen. Niet hetzelfde, maar toch een soort troostprijs. Ik ben vooral heel erg trots. Ik heb weer genoten van de ploeg!

Zaterdag ook bij een oefenwedstrijd van mijn teampje kunnen kijken. Lekker een helft gevlagd (al was mijn enkel het hier niet helemaal mee eens). Ik mis het. Heel erg. Hopelijk kan ik na de zomer langzaam weer gaan trainen, maar het is afwachten geblazen met hoe ik revalideer.

Zaterdagavond was Fantom Fest aan de beurt; dit was een online conventie totaal in elkaar gezet door fans! Een aantal van de crew ken ik ook persoonlijk en het is heel gaaf om te zien hoe ver ze zijn gekomen! Ik heb weer twee van mijn favorietjes kunnen spreken; Savannah Lee May en Booboo Stewart!

Zondag heerlijk rustig dagje in de zon gehad met het hondje. Een beetje rustig bij komen en weer opladen voor de komende week!

Ik ben er dan ook weer klaar voor. Weer een weekje knallen en hopelijk wordt het steeds beter weer. Ik ben die regen, kou en natte sneeuw spuugzat.

Tot volgende week!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 81

12/04/2021

Weekblog 83

26/04/2021