Weekblog 83

Week 16 2021

Hallokidoki! … Heb ik dat nou echt opgeschreven als groet? Ja. Waarom? Ja, dat weet ik eigenlijk ook niet. Ik begin bijna elke week met hetzelfde dus ik wilde een keer anders openen… Okay en door.

In ieder geval leuk dat je weer een nieuwe weekblog leest! Ik heb zoals meestal in de week, lekker mogen spelen en knuffelen met Luca aan het begin van de week.

Daarna was het door knallen en gewoon weer 4 dagen werken. Natuurlijk wel op werk de slingers, letterlijk dit keer, opgehangen! Ik miste de gezelligheid die je normaal in een winkelcentrum hebt voor Koningsdag, dus ik besloot om zelf de touwtjes (ook letterlijk) in handen te nemen. De winkel is vol met rood, wit, blauw en oranje. Ik werd er blij van!

In het weekend even weer een deel van mijn kledingkast uitgezocht. In oktober moet alles eruit en ben ik van plan om veel dingen toch wel mee te nemen naar mijn nieuwe stekkie. Wel ben ik van plan om dingen dan anders in te gaan delen, maar hoe moet ik nog even uitzoeken. En hier was ook weer ruimte voor nodig. Daarnaast was het ook tijd om mijn kamer gewoon weer een beetje op te ruimen. Dit ook omdat er binnenkort foto’s worden gemaakt van het huis zodat het in de verkoop kan.

Daarnaast ben ik eindelijk weer verder gaan kijken naar Manifest en ben ik in seizoen 2 beland. Ik vind het een goede en leuke serie en kijk er dan ook naar uit om nog verder te kijken!

Zondag ochtend/middag een bakkie gedaan en gegeten bij zuslief! Lekker met Noah en Luca gekleurd en gespeeld.

Daarna was het door naar huis want het was weer eens tijd voor zoomcalls met de Julie and the Phantoms cast! Owen Joyner, Savannah May en Booboo Stewart waren dit weekend mijn bel buddies en het was weer ontzettend leuk en gezellig! Terwijl deze blog gepost wordt, is het nog wachten op de meeste foto’s maar dat maakte het niet minder leuk! Ik heb een hele leuke avond gehad!

En we kijken ook weer uit naar volgende week; naar koningsdag, weer lekker werken en vanaf het weekend heb ik voor 5 weken logés! Ik ben heel benieuwd! Het zal even wennen worden, voor ons allemaal, maar het komt vast goed

Tot volgende week!

Veel liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 82

19/04/2021

Weekblog 84

03/05/2021