Weekblog 84

Week 17 2021

Ja hallo dan! Tijd voor weer een nieuwe weekblog! We trappen de blog gewoon weer af met maandag!

Het begon een beetje met struinen op Pinterest voor ideetjes voor mijn nieuwe appartementje en boodschappen doen voor Koningsdag. Niet heel bijzonder dus. Maar in de middag heb me ik op verschillende webinars gestort over/voor Hawaii. Hier heb ik aardig wat informatie kunnen opslaan en heb ik weer wat nieuwe dingen meegekregen.

De vraag β€˜β€™Gaat het door’’ krijg ik wekelijks en zoals het er nu naar uit ziet, gaat het zeker allemaal door! Het process er naar toe zal even wat anders zijn en of ik daar in quarantaine moet of niet, zal aan de situatie op dat moment afhangen. Hawaii is over het algemeen een van de staten met de minste besmettingen en de cijfers gaan gelukkig ook nog omlaag. Het ziet er in principe dus goed uit! En ik begin er ook met de dag meer zin in te krijgen! Het contact met de andere ambassadeurs (wat ik dus ook ben) gaat helaas stroef omdat ik geen contactpersoon heb. Dat vind ik wel heel jammer. Maar we geven niet op! Hopen dat ik binnenkort contact kan krijgen!

Okay en door naar dinsdag: Koningsdag! Wat een weertje was het! Ja, de wind was wat koud maar man, ik kan me niet herinneren dat het zulk heerlijk weer was. En ja… Dan mag je dus eigenlijk niks. Nu zal ik heel eerlijk zijn; ik heb me niet compleet aan de maatregelen gehouden… Wel zoveel mogelijk aan de 1,5m natuurlijk, maar ik heb (in de buitenlucht) wel iets meer mensen gezien. Maar niemand met klachten en iedereen vooralsnog coronavrij op dit moment!

Eerst heerlijk naar het Valkenburgsemeer gegaan, waar we via Buitenhuis een bbq/picnick hadden. Heerlijk gegeten en genoten van het zonnetje. Daarna door naar mijn vriendinnen, waar we ook heerlijk in de tuin hebben kunnen zitten en hebben genoten van het zonnetje en een drankje. Met dank aan de avondklok, was ik voor het eerst in jaren lekker op tijd thuis met Koningsdag en dat beviel me eigenlijk prima. De volgende dag mocht ik gewoon weer om 08:00u in Haarlem in de winkel staan, dus dat was eigenlijk helemaal prima.

Nu de winkels weer open zijn, is het ook weer drukker in het winkelcentrum en ook bij ons in de winkel merk je meer reuring en gezelligheid. Mocht je een keer in (de buurt van) Winkelcentrum Schalkwijk zijn, kom me dan even opzoeken bij Vishuysch! Super gezellig!

In het weekend hebben zuslief en ik ook de knoop doorgehakt en hebben we kaartjes besteld voor The Sound Of Music de musical! Al jaren zijn wij beide gek van de film en we kijken er enorm naar uit om deze zomer de musical samen te kunnen beleven!

Zaterdag was mijn kleinste boeffie jarig! I.v.m. een verbouwing hebben we het (kleine) feestje in Katwijk mogen vieren op zondag en het was hartstikke gezellig. Wat kan ik toch genieten van die jongens!

Zondagavond was het stressen want, ondanks corona, begint het conventie seizoen langzaam weer. In Parijs gaat een conventie worden gegeven die in het teken staat van films en series van Kenny Ortega. Oftewel; Julie and the phantoms, High School Musical, Descendants, Cheetah Girls en (niet van Kenny maar wel meegenomen) High school musical the musical the series. Na lang stressen en paniek, is het met toch gelukt om de pas die ik wilde te bemachtigen! Ik kijk er enorm naar uit. Nu al!

En ja, toen kwam mijn week alweer ten einde en kijken we uit naar wat volgende week ons brengt!

Tot dan!
Liefs, Tessa

.P.s. mijn zwager heeft een leuke deal met zijn bedrijf Artista!

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 83

26/04/2021

Weekblog 85

10/05/2021