Weekblog 85

Week 18 2021

Hoi! Leuk dat je (weer) een nieuwe weekblog opent! De eerste officiële week van mei was niet echt qua weer wat we er van verwachten, maar we hebben er weer het beste van gemaakt. Het was ook de eerste volledige week dat ik ineens 4 huisgenoten had en waarvan 2 kleine kinderen zijn. Heel gezellig, maar ook heel pittig en zeker even wennen! Dit zal tot ongeveer begin/half juni het geval zijn en het is natuurlijk ook wel heel gezellig!

Maandag ben ik voor het eerst sinds december maar weer eens naar de kapper geweest. Er is een aardig stukje af (wat de meeste mensen niet zullen zien want ja, het is nog steeds tot over de schouders) en ik heb highlights laten zetten. Dus het is weer aardig wat lichter, maar ik ben er zeker blij mee!

Het was op werk deze week ook weer gezellig en steeds wat drukker. Ik ga nog steeds ’s ochtends met plezier naar m’n werk en dat is iets wat ik een langere tijd niet kon zeggen. Ik heb het enorm naar m’n zin!

Deze week heb ik ook mijn toegangspas voor een conventie gekocht. Spannend is het wel, want de conventie is gepland in december van dit jaar. Het is een conventie in het teken van de tv series en films van Kenny Ortega! Een regisseur en choreograaf die ik een tijdje geleden heb ontmoet via zoom en die ook bij de conventie zelf aanwezig zal zijn! Hij heeft o.a. Julie and the Phantoms, Disney’s Descendants, Cheetah Girls 2, High School Musical 1,2,3, Dirty Dancing en de tour van Michael Jackson gedaan! De organisatie heeft een back-up plan voor als het in december niet door kan gaan (waar ik deels wel van uit ga), dus dat is wel heel fijn. Ik kijk er in ieder geval naar uit!

Zaterdag heb ik voor het eerst sinds augustus eindelijk mijn vriendin Estée weer gezien! We zijn, in dat heerlijke en fantastische weer, naar de strandtent Surf en Beach gegaan. Hier hebben we even gelunchd, maar het was behoorlijk frisjes. Daarna zijn we in de auto gestapt en hebben we even een tour de Bollenstreek gedaan met de auto. We hebben enorm gelachen en het was ontzettend gezellig!

En zondag… Zondag was het moederdag. Een dag die voor mij altijd wel een beetje dubbel is. Ik ben even met een bloemetje langs mijn moeder gegaan en heb me verder rustig gehouden. De boys hadden weer ‘prachtige’ kunstwerken voor m’n zus gemaakt en omdat ik haar een geweldige moeder voor haar kinderen en een geweldige zus voor mij vind, heb ik haar ook een cadeautje gegeven. We gaan samen in oktober naar de musical Aladdin! En omdat ik een ‘lieve’ tante ben en een geweldige dog mom, heb ik een leuk cadeautje gekregen voor in mijn nieuwe huisje. Ik ben er heel blij mee!

En ja. Zo gaat een week vlot voorbij. Komende week werk ik voor de verandering op maandag, omdat we donderdag dicht zijn i.v.m. Hemelvaart. En voor Hemelvaart staat ook wel iets leuks op de planning, wat waarschijnlijk een eigen blog gaat krijgen. Ik kijk er in ieder geval naar uit!

Tot de volgende blog!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 84

03/05/2021

Weekblog 86

17/05/2021