Weekblog 86

Week 19 2021

Hallo hallo en welkom bij een (nieuwe) weekblog!

Met op donderdag Hemelvaartsdag en dus een winkel die dicht is, begon ik de maandag al met een dag werken. Omdat onze winkel in een gesloten winkelcentrum zit en wij geen officiëel terras hebben bij de winkel, is eten bij ons helaas nog niet helemaal mogelijk. Maar hopelijk komt daar volgende week verandering in! Ook dinsdag en woensdag mocht ik dus gewoon lekker aan de bak. Ik heb aan deze dagen eigenlijk vrij weinig aan te merken, buiten dat het langzaam steeds wat drukker werd. De reuring begint echt terug te komen in het winkelcentrum en ik geniet er van!

Donderdag had ik met Lisa afgesproken maar het was ’s ochtends eerst me and the boys. Heerlijk met de jongens even op m’n kamer een mini disco gehouden en lekker op m’n bed gechilld.

Daarna heb ik met Lisa bestemmingen op briefjes gevolgd. Deze had ik van te voren op briefjes geschreven en we hebben op iedere bestemming een nieuwe briefje gegrabbeld. Over dit avontuur, hoe we het hebben gedaan en waar we zijn beland zal ik deze week een aparte blog post plaatsen! Dus houd mijn blog of social media van De Wereld Volgens Tessa in de gaten!

Ook vrijdag was weer een werkdagje. Zeker gezellige werkdag weer gehad!

Zaterdag ben ik vertrokken naar Amsterdam Zuid-Oost om mijn vriendin Romy op te zoeken! Door Covid, mijn werk en haar school hebben wij elkaar heel het jaar 2020 niet fysiek gezien en vonden we het wel weer eens tijd. We hebben samen gelunchd en gezellig door de (ontzettend drukke) Amsterdamse Poort gewandeld. Daarnaast zijn we nog even bij de Toekomst geweest, het sportpark van Ajax. Een plek waar we in seizoen 2018/2019 minstens één keer per maand te vinden waren. Ajax is ook de reden dat we bevriend zijn geworden en het maakte het bezoekje zeker af! Het was een fijne dag!

Zondag hebben m’n zus en ik en onze vriendinnen een soort mini high tea voor onze vriendin Sharon georganiseerd. Zij zou dit jaar trouwen, maar heeft het door Corona een jaartje opgeschoven. Toch wilde we dit niet voorbij laten gaan. Ze was enorm verrast en het was ontzettend gezellig!

En zo ging mijn week alweer voorbij! Sinds dit weekend staat ons huis op de website van de makelaar en vanaf komende week staat ons huisje officieel op Funda. Komende week zullen ook de eerste kijkers komen, heel gek allemaal!

Tot de volgende blog!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 85

10/05/2021

Weekblog 87

24/05/2021