Weekblog 87

Week 20 2021

Hallo! Leuk dat je (weer) een (nieuwe) weekblog leest! Ik zal er heel eerlijk in zijn; het was deze week weer een wat rustiger weekje voor me. Weer gewoon 40u gewerkt en de momenten dat ik vrij was, kwam het met bakken uit de hemel…

Ons huis staat officieel te koop, iets wat ik heel dubbel vind. Aan de ene kant vind ik het tof want dit betekent echt dat mijn nieuwe begin in mijn eigen appartementje steeds dichterbij komt. Het wordt langzaam steeds echter. Aan de andere kant is het heel gek. Het huis waar ik de afgelopen 17,5 jaar heb gewoond. Het huis waar ik mijn moeder ben verloren en het huis waar ik zoveel herinneringen heb gemaakt. Meestal als je het huis uit gaat, kan je nog terug naar je ouderlijk huis en dat heb ik straks niet meer. Maar goed, de eerste kijkdag is afgelopen week geweest en aankomende week komen er nog 2 kijkdagen bij. We gaan het allemaal meemaken!

Op werk heb je soms ook wat tegenslagen. Eén van de pannen was toe aan onderhoud en dat gaf de nodige consequenties. Echter hebben we het natuurlijk gewoon op kunnen lossen en er het beste van gemaakt. Gelukkig waren de meeste klanten gewoon gezellig en was het prima te doen! Al snel liep alles weer op rolletjes. Kom je binnenkort ook bij ons een bakje kibbeling halen? Iets anders mag natuurlijk ook!

Ook kwam het geweldige nieuws dat Disneyland Parijs weer open gaat! De vraag is nog wanneer ik er naartoe kan, met de gesloten grenzen.. En ik wacht nog op mijn uitnodiging voor een vaccinatie, wat ook meer grenzen voor me zal open. (letterlijk en figuurlijk). Fingers crossed dat ik deze zomer (of misschien winter????) weer naar mijn favoriete plek in Europa kan!

Ook kwam de afgelopen week weer veel nieuwe muziek uit! Een nieuw nummer van Dove Cameron (mijn favoriete actrice die ook een behoorlijke stem heeft) genaamd ‘Taste Of You’, een nieuw nummer van mijn favoriete girlband Little Mix genaamd ‘Heartbreak Anthem’ (samen met Galantis en David Guetta) en Olivia Rodrigo (je weet wel, die van Drivers License en Deja vu) heeft haar eerste album gedropt. Vanaf High School Musical: The Musical: The Series volg ik haar, haar carrière en haar muziek. Maar haar nieuwe album ‘Sour’ is dus sinds deze week uit en WAT een album!!! Heerlijk. Allamaal absolute aanraders om even op te zoeken en te beluisteren!

Zaterdag ben ik nog even op puppy kraambezoek geweest bij een vriendin en haar pup Freddy. Heeeeeeeeeel schattig, heel bijterig. Ik ben natuurlijk wel smoorverliefd.

Zondag nog even een andere vriendin opgezocht. Samen zijn we gaan lunchen met zelfgemaakte broodjes en hebben we caramel brownies gebakken (ja, gewoon uit een pakje). Een geslaagde middag!

Verder was het allemaal vrij rustigjes. Volgende week staat er wat meer op het programma, dus tot dan!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 86

17/05/2021

Weekblog 88

31/05/2021