Weekblog 88

Week 21 2021

Hallo! En leuk dat je mijn weekblog hebt geopend! Het was weer een bewogen week met voor het eerst echt zomerse temperaturen en ein-de-lijk wat rust!

Nou ja… Uiteraard  heb ik gewoon weer een werkweek van 40u erop zitten. Maar deze week wel met een kleine wending: ik was op woensdagochtend namelijk te horen op Qmusic! Dit i.v.m. de kibbeling dag! Op woensdag hebben wij natuurlijk altijd de actie: een pondje kibbeling met een sausje voor maar 7,50! Dat is natuurlijk een mooie prijs! En dat mocht ik even live in de uitzending delen haha!

Verder ben ik eindelijk goed in contact met EF, ook over het ambassadeursschap, en ben ik erg actief. Voornamelijk op social media! Volg me ook op mijn reisaccount op instagram! Hier deel ik vrijwel dagelijks de laatste updates, EF winacties en de challanges die ik moet doen om punten te verdienen.

Ook leuk! Via deze link kan je een EF taalreis winnen voor jou en een vriend(in)! Je hoeft alleen in te vullen welke vriend(in) bijvoorbeeld hun vlucht zou kunnen missen, of wie hun koffer te zwaar zou inpakken. Alleen namen hoef je in te vullen en als je dan je gegevens achterlaat, maak je kans op een taalreis naar ÊÊn van de 50 bestemmingen van EF!

Binnenkort zal ik wat meer informatie over EF delen d.m.v. een aparte blog!

Het hoogtepunt van deze week was voor mij toch wel dat ik op vrijdag vertrok richting Reeuwijk om een weekendje in Landal Reeuwijkse Plassen te zitten! Op zaterdag nog een dagje naar Gouda geweest en heeeeeeeerlijk van het zonnetje genoten! Het park is geweldig en een absolute aanrader! Gouda is ook echt een super leuke stad om lekker doorheen te banjeren.

Helaas wel sinds het weer wat beter is, ook gelijk enorme last van hooikoorts. Dikke ogen en verkouden. Voor de zekerheid een zelftestje gedaan maar het voelt totaal niet als corona en de test was ook negatief gelukkig!

Maar dat komt ook vast wel weer goed! En ja, dat was alweer mijn week! Tot de volgende blog?

Liefs Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 87

24/05/2021

Weekblog 89

07/06/2021