Weekblog 89

Week 22 2021

Hoihoi! Leuk dat je (weer) een nieuwe weekblog hebt geopend! Het was voor de verandering voor mij qua plannen een rustige week, maar op werk werd het langzaam steeds wat drukker. Vanaf zaterdag mogen we ook weer eters welkom heten in de winkel dus dat zal ook wel meer drukte opleveren. Ook de nieuwe haring komt er aan, dus beetje bij beetje komt de gezelligheid na de corona (crisis) langzaam terug!

Ook ben ik deze week me volledig op mijn EF reis en Ambassadeursschap gestort. Zo ben ik (met uiteraard de nodige stress) bezig met het aanvragen van mijn visum. Hierover zal later deze week een volledige blog komen! Over zowel mijn reis, mijn visum en ambassadeursschap!

Wel wil ik even delen: hoe cool is dit mondkapje? Gemaakt door LL Designs!

Ja. Dit zeg ik vaker. β€˜β€™Het komt in de loop van de week’’.. Nu ben ik er dus achter gekomen dat wanneer ik het niet check en controleer, 9/10 keer mijn geplande blogs dus niet posten. Waarom? Geen idee. Maar ik ben hiermee aan de slag gegaan en hoop deze week wat meer te kunnen posten!

Dit weekend was ik ook voor het eerst sinds eind april/begin mei even alleen thuis… M’n zus logeert al een tijdje bij ons thuis omdat zij aan het verbouwen zijn en vaders zit sindsdien bij zijn vriendin in huis in het oosten van het land. Maar de boys gingen met opa (aka mijn vader) mee naar het oosten en daardoor gingen Lau&RenΓ© er ook even tussenuit. En ik? Ik bleef thuis met Dunya. Lekkere lange rondes buiten, een beetje samen chillen in de tuin en samen Netflix kijken. Ik heb vooral bijgeslapen hoor. Ik ben deze rust gewoon niet meer gewend, maar het slapen was fijn.

Wauw. Dit was alweer mijn week en dus ook mijn blog. Hopelijk volgende week meer om te delen!

Dus hopelijk tot dan!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 88

31/05/2021