Weekblog 90

Week 23 2021

Hai! Leuk dat je een nieuwe weekblog hebt geopend! Langzaam maar beetje bij beetje begint het dan toch echt zomer te worden. Stiekem toch wel een van mijn favoriete seizoenen. Ja, ik zeur veel dat het heet is en dat ik plak. Maar ik vind het ook wel heerlijk dat ik weer met mijn boekjes in de tuin kan liggen, een ijsje op het strand kan eten en mijn zomerkleding weer aan kan. Ondanks dat ik door werk vrij weinig mee krijg van de warmte buiten, maakt het me toch erg blij!

Maandag ben ik bij Jane Beauty in Katwijk geweest. Naast beauty salon en pedicure doet zij namelijk ook aan IPL: definitief ontharen. Of te wel; Laseren. Ik raad het absoluut aan! Zij hoort bij Pulzzz en zij rekenen een prijs per flits die nodig is voor jou. Klinkt heel ingewikkeld misschien, maar is het niet. Lang verhaal kort; het is niet heel prijzig en je hebt er een hoop aan! Meer informatie? Klik hier voor Jane haar website.

Daarna heb ik één van mijn collega’s met mijn koekblik op wielen naar werk gebracht, omdat zij nog een andere afspraak had. Ik heb nog even wat dingetjes gehaald die ik nodig had in het winkelcentrum en ging toen weer naar huis.

Mijn neefjes kwamen aan het einde van de middag thuis van een weekendje opa, dus qua timing was dit allemaal lekker.

Verder heb ik uiteraard gewoon de week gewerkt, woensdagavond een extra blogje online gegooid en heb ik… Ja, gewerkt.

Zaterdag heb ik eigenlijk vooral relax gedaan, een beetje mijn kleding uitgezocht en had ik ’s avonds de verjaardag van één van mijn vriendinnen! Inmiddels is een groot deel van onze vriendengroep gevaccineerd, wat natuurlijk top is! Ze hield het klein, maar het was enorm gezellig!

Klein pluspuntje van de avond; ze heeft een puppy en die koos mij uiteindelijk uit om uit te rusten. Heerlijk mee geknuffeld natuurlijk.

Zondag voor het eerst echt van de zon kunnen genieten. Heerlijk in de tuin gelegen en een boekje uitgelezen. Ik ben inmiddels gebroken wit en geef iets minder licht, dus dat is wel top. ’s Avonds was het billen knijpen bij het Nederlands elftal. Een van de meest spannende wedstrijden (op voetballend gebied dan) tot nu toe, in mijn opinie. Ik heb er wel weer helemaal zin in dit EK. Hup Holland hup!

Nou. Ja. Dat was het eigenlijk alweer. Door naar volgende week dan maar, toch?

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 91

21/06/2021