Weekblog 91

Week 24 2021

Hoihoi! Het is weer tijd voor een nieuwe weekblog en ja… Wat een week is het geweest. De stickers zitten op het bord en dat betekent dat ons huis nu echt (onder verbehoud) verkocht is. Raar vind ik het wel.

Druk? Nee. Dat niet. Echter hadden we wel nieuwe haring deze week! Hij is goedgekeurd en zeker de moeite waard om even te proberen!

Ja. En toen ging het donderdag aan het einde van de middag een beetje mis. Ik was alvast de randen van de bakpan op werk aan het schoonmaken, zodat het sneller klaar zou zijn als de winkel dicht was. Er liep een groep kinderen / tieners (te ver weg en te snel gekeken om de leeftijden in te kunnen schatten) voorbij die uit het niks begonnen te gillen. Ik schrok. Mijn hand gleed van de rand… De bakpan in… Met olie van 180graden…. Ja. Dat deed pijn. GELUKKIG zit er direct naast een kraan waar ik meteen onder ben gaan koelen maar ik had natuurlijk gelijk door dat dit niet goed was.

Even een belletje naar de spoedeisende hulp in het Spaarne gasthuis in Haarlem en ik kon direct komen. 1e, 2e en 3e graads brandwonden. Top. Echt puur genieten. Het was lastig om te zien hoe het uit zou pakken de dag/dagen erna, dus ik moest vrijdag terug naar het ziekenhuis. Ik mocht gelukkig naar het Alrijne (in Leiderdorp) en hoefde niet terug naar Haarlem. Daar was al snel te zien dat er behoorlijk wat blaren op mijn hand zaten. Ik moest maandag terug komen. En ik zal dit niet pas in de volgende blog delen; het ziet er goed uit. De blaren beginnen weg te trekken en veel rode plekken zijn ook verminderd of weggetrokken. We gaan in ieder geval de goede kant op!

Okay en nu door naar het weekend. Want ik hoefde vrijdag geen vrij te vragen om naar het ziekenhuis te gaan. Nee, ik was al vrij! Ik ging namelijk met mijn vriendinnen een weekendje naar Brabant! We zijn door mijn ziekenhuis bezoek iets later vertrokken en stonden gi-gan-tisch in de file. Maar we hebben het zeker leuk gehad! Zaterdag nog lekker geshopt en gegeten in Tilburg, zondag vooral rustig aan! Ik had mijn eigen zuster in het huisje, aangezien รฉรฉn van die meiden in de zorg werkt en toevallig nรจt brandwonden behandeld had, haha! De rest was uiteraard ook kei lief en hielp me vrijwel met alles waar nodig.

Ja. En dat was alweer mijn week eigenlijk. Hier is nog een foto van Dunya.

Tot volgende week?

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 90

14/06/2021

Weekblog 92

28/06/2021