Weekblog 92

Week 25 2021

Hallohallo! Maandag en dus weer tijd voor een nieuwe weekblog. Ja… Ik kan er deze week eigenlijk niet heel veel van maken door mijn hand. Die heb ik namelijk vorige week donderdagavond verbrand op werk in de olie… Ja, niet mijn beste moment. Het herstel gaat prima! Een aantal zenuwen zijn doorgebrand en werken dus niet meer, maar daar merk ik over het algemeen vrij weinig van. Ik merk wel dat ik wat kracht in m’n duim mis en dat deze anders staat. Maar ik heb er dus eigenlijk niet echt last van. De brandplekken zijn eigenlijk al bijna niet meer te zien.. Je ziet licht wat kleurverschil op m’n duim, maar dat is het. Ik denk dat ik van geluk mag spreken met hoe het herstelt.

Maandag speelde het Nederlands elftal en Noah kon voor het eerst een wedstrijd mee kijken. Hij vond het erg leuk en spannend. Al heeft hij misschien 10 minuten echt gekeken. Een ervaring was het wel! Over de wedstrijd van zondag praten we niet meer…

Ik moest door de verbranding thuis blijven tot donderdag. Toen mocht ik weer aan het werk. Donderdag en vrijdag mijn eigen grenzen qua pijn opgezocht en het eigenlijk allemaal af kunnen doen met enkel wat paracetamol. Ik kijk er weer naar uit om aankomende week weer lekker aan de slag te gaan.

Vrijdagavond had ik nog een barbecue met de kampleiding met wie ik vorig jaar in het kamp zat in Leusden. We hebben het nooit echt af kunnen sluiten en dit was dan, zo vlak voor het nieuwe jaar, toch wel erg leuk en gezellig. We hebben naast het eten ook nog een quiz gedaan en nee, ik kan niet tegen mijn verlies. Maar goed….

Zaterdag en zondag waren vrij rustig. Lau en RenΓ© zijn vooral bezig om hun eigen huisje lekker af te krijgen dus ik pas wat extra op de boys. Ik vind het wel gezellig!

En zo komt deze week eigenlijk alweer en zijn einde. Tot de volgende blog?!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 91

21/06/2021

Weekblog 93

05/07/2021