Weekblog 93

Week 26 2021

Hey hoi hai hallo! Tijd voor weer een nieuwe weekblog. Het was een behoorlijk leuk weekje!

Te beginnen met maandag. Maandag vertrok ik ’s ochtends al naar Amsterdam want ik moest naar het Amerikaanse consulaat voor mijn visa! Na een hele screening mocht ik het gebouw betreden en was ik eigenlijk vliegensvlug klaar. Het was alleen even wachten op de laatste goedkeuring en toen mocht ik vertrekken; mijn visa was goedgekeurd! Mijn paspoort met ingestempelde Visa zou later deze week naar mij toe gestuurd worden dus ik mocht vertrekken. Nog even een Bubble Tea gehaald met Romy (want ik houd van Bubble Tea). Heerlijk door Amsterdam terug gelopen, richting centraal om vervolgens Starbucks te halen voor Samantha. Daar nog even een bakkie gedaan en toen weer richting huis.

De rest van de week uiteraard weer gewoon gewerkt.

Woensdagavond de eerste sport en spel vergadering gehad voor kamp Leusden en volgende week ronde 2. Zo goed als alles hebben we deze week uitgezocht dus volgende week alleen nog even de puntjes op de i!

Zaterdag verlieten mijn zus en haar gezinnetje dan dit huis om weer lekker thuis te gaan wonen. Het is prachtig geworden! Stiekem ga ik ze wel missen maar de rust is ook wel chill.

Zondagmiddag ging ik met zuslief naar Scheveningen voor de musical The Sound Of Music! Eerst zijn we lekker een hapje gaan eten op de boulevard en daarna door naar de musical. We hebben echt genoten. Wat een fantastische musical!

En zo heb ik mijn leuke week heel kort samengevat. Ik kan er niet meer van maken, haha!

Tot de volgende blog?

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 92

28/06/2021

Weekblog 94

12/07/2021