Weekblog 94

Week 27 2021

Hoi! Leuk dat je (weer) een nieuwe weekblog hebt geopend! We kicken de weekblog af met maandag, waarop ik samen met collega Emma heb gewerkt. Voor de verandering dus een keertje op maandag want ik was dinsdag vrij. Waarom? Ik ging dinsdag vaccineren!

Ook ik was eindelijk aan de beurt om te vaccineren! Omdat ik in maart corona heb gehad, heb ik aan één prik genoeg. Het was even afwachten wat ik zou krijgen, maar het is pfizer geworden! Nu kan ik heel stoer gaan doen, maar de waarheid ligt iets anders. Ik ben al van kinds af aan bangig voor naalden. Ik word van naalden, het idee van naalden of het zien van naalden gewoon helemaal naar. En ja, hierbij gelden ook naalden op tv. Dus voor ik überhaupt de sporthal binnen was, stond ik al te trillen op m’n benen en was ik helemaal misselijk. Ik ben gelukkig vanaf moment 1 goed en vriendelijk begeleid door zowel vrijwilligers, de bewaking en het GGD personeel. De details zijn verder niet belangrijk, maar laten we het erop houden dat ik zo’n 1,5u weg ben geweest haha!

Wat wel belangrijk is, is dat ik volledig gevaccineerd ben en ik hier blij mee ben! Al zegt mijn corona check app iets heel anders, maar hopelijk komt daar snel een oplossing voor.

Verder gewoon woensdag, donderdag en vrijdag gewerkt. Donderdagavond had ik een BBQ met de leiding waarmee ik volgende week op kamp zal zitten! Zo leerden we elkaar alvast een beetje kennen, aangezien dit voorheen door corona niet kon. Het was erg gezellig en ik kijk er enorm naar uit om zaterdag weer te mogen vertrekken naar Leusden!

Vrijdagavond kwam ik thuis in een iets voller huis dan normaal. Naast mijn zus en haar gezin, was ook het gezin van Jeannet (de vriendin van papatje) er! Beide jongens met vriendinnen waren dit weekend in Katwijk, zodat we elkaar allemaal wat beter konden leren kennen. Ik vond het super gezellig!

Zaterdag had ik het vrijgezellenfeest van Eline! We verzamelde in Rijnsburg om haar te verassen en vertrokken daarna naar Leiden. Daar hebben we een rondvaart gedaan, waar er ook hebben gelunchd. Het was super gezellig! Door verschillende omstandigheden zijn onze wegen daar gescheiden; Zij gingen door naar Utrecht en ik… Ik ging door naar Haarlem. Even mijn collega’s bijstaan aangezien zij nog met z’n tweeën stonden op zaterdag, iets wat vrijwel geen doen is. Dus ik kwam even bijspringen om te helpen!

Zondag was deel 2 van het ‘elkaar leren kennen’ met het gezin van Jeannet! We gingen met z’n allen lunchen bij strandtent Surf & Beach en hebben daarna een soort ‘Expeditie Robinson’ parcour gedaan op strand. Verdeeld in 2 groepen gingen we spelletjes tegen elkaar spelen en ja, mijn team heeft gewonnen (woehoe!!). Daarna gingen we als afsluitertje nog bbq’en bij Laura en René thuis en waren mijn lieve kleine vriendjes Noah en Luca er ook gezellig bij.

Als afsluiter nog de finale van het EK gekeken. Ik ben teleurgesteld in het resultaat en ik hoe veel supporters dit hebben verpest voor een hoop mensen. In mijn ogen is Denemarken de echte winnaar van dit toernooi. En laten we hopen dat Nederland het iets beter doet bij het WK, haha!

Ja… Dit was het wel weer eigenlijk.

In verband met dat ik op zomerkamp ben volgende week, zal de blog van week 28 een weekje worden opgeschoven en zal ik dus volgende week niks plaatsen!

Tot de volgende blog!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 93

05/07/2021

Weekblog 95/96

09/08/2021