De eerste officiële post!

Ja hoor, daar is hij dan eindelijk! Mijn allereerste officiële blog post. Iets waar ik al een langere tijd mee bezig ben. Via internet kreeg ik telkens mijn blogs niet online, maar ik denk dat ik inmiddels een werkende manier heb!

Voor de mensen die hier per ongeluk terecht zijn gekomen en geen idee hebben wie ik ben:

Hoi! Mijn naam is Tessa, een twenty-something en ik woon in Katwijk.

Al van kleins af aan ben ik gek op schrijven en al gauw werd bloggen van mij een grote hobby, al deed ik het jaren anoniem op Tumblr. Ik heb een lange tijd getwijfeld over een open blog; is dit wel echt wat voor mij? Kan ik het wel? Maar ik heb toch de knoop doorgehakt om het te gaan doen! Het is goed voor mijn schrijven en om mijn eigen style te vinden. Dus nu is het tijd om een échte blog te beginnen, waar wél mijn naam onder komt te staan. En ik ben er nu al trots op!

Op ‘De Wereld Volgens Tessa’ schrijf ik voornamelijk over dingen die ik mee maak en zelf leuk vind. Zo zal er weekelijks een blog online komen over mijn week, maar zal ik ook mijn reis verhalen met julle delen, mijn hot-spots in binnen- en buitenland en (in mijn ogen) een paar van de mooiste plekjes ter wereld! Naast dit, zal ik regelmatig reviews posten over mijn favoriete boeken, series en films. Ook kunnen er gast-schrijvers voorbij komen en kunnen jullie over mijn concert en conventie experiences lezen! Kortom; op mijn blog deel ik graag mijn enthousiasme met jullie!

De eerste post zal ergens deze week online komen, dus stay tuned! 👀

(Ik ben WordPress nog aan het ontdekken. Het zal er voorlopig nog wat rommelig uitzien, maar beetje bij beetje gaat het [hoop ik] steeds meer on een geheel lijken!)

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.