Tess goes USA #3

Blog nummer 3 over mijn route naar Amerika! Nummer 2 was erg rommelig en last minute omdat ik zo laat pas te horen kreeg dat alles goed was en ik het eigenlijk direct wilde delen. Nu is het tijd voor een nieuwe blog en kan ik eventjes wat meer er in duiken.

Ik ben namelijk conditianally accepted, wat dus inhoud dat het zo goed als rond is…. MITS er een kamp een reactie naar me toe stuurt. Al mijn informatie is dus volledig en mijn applicatie is goedgekeurd. En nu is het voornamelijk afwachten.

Echter duurde het wachten niet heel lang, want al gauw kreeg ik een mailtje van LakeView Day Camp in New Jersey! Op maandagavond 9 december 2019 was mijn interview gepland met de eigenaar van dit kamp. Ik zal niet ontkennen dat ik mega zenuwachtig was, maar gelukkig liep het allemaal zoals ik had gehoopt.

Echter kreeg ik helaas op dinsdag 31 december 2019 het nieuws dat ik het tóch niet was geworden. Wat een vervelende manier om 2019 te eindigen… Ik had er stiekem toch wel hoop voor, omdat het gesprek behoorlijk goed en heel leuk ging. Ik had echt het idee dat ik hem aardig in de pocket had. Een deel van me wist dat ik realistisch moest blijven en dat de kans er was dat ze me ook konden afwijzen. Maar ik had het opzij geduwd, omdat ik het zo graag wilde…

Gelukkig kreeg ik op maandag 6 januari 2020 een nieuw mailtje van een ander kamp; Camp Quinebarge (kwinnebarzje). Na even snel de website doorgescrollt te hebben, heb ik meteen een mailtje terug gestuurd voor een gesprek.

Dit gesprek liep niet helemaal zoals ik in de eerste instantie had gewild; Skype weigerde de connectie te maken, waardoor het allemaal later werd dan gepland maar goed; het gesprek vond plaats. Ik was dit keer wel minder zenuwachtig dan de vorige keer en ik werd al gauw gerust gesteld. Het ging allemaal zo moeiteloos en vlot. En binnen no time had ik dan ook een reactie; ik ben aangenomen!

Op dit moment zijn de molens gaande bij CIEE en Activity International, maar ik ben te enthousiast om deze post op zich te laten wachten!

In de volgende post zal ik met jullie delen wat mijn volgende stappen zijn; wat ik moet doen, wat er van me wordt verwacht en wat DE volgende stap is!

Ik kijk er naar uit!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 18

06/01/2020

Weekblog 19

13/01/2020